mandag den 7. marts 2011

Fastelavn

Så blev det Fastelavn igen, og denne gang i super vejr.

Annas kostume, karnevalsdanser fra Rio, har været en etape sejr: tøse-indkøbs-tur, fælles ide kreation, udfærdigelse og ta-daaa - færdig.

Albert blev ridder i år, Anton blev selvfølgelig Messi (i Argentina dragt fra inderst til yderst) og mor var virkelig godt klædt ud... som AGF fan.

Det har været en dejlig Fastelavnsweekend. Anton blev syg fredag nat, men det gik heldigvis over, så han kunne komme med indtil mormor og morfar til hygge lørdag eftermiddag. Så hjem til MGP (Hvor Anton faldt omkuld i sofaen, for så at være helt frisk igen søndag). Søndag fik Anna besøg af to af pigerne fra klassen, og en nabo pige, også var de ellers ude at rasle. Pengene blev de enige om skulle bruges til snoller, som de så skal spise her en aften hvor de skal holde pyjamas-fest og sove sammen. :) Skøn idé.

Drengene og jeg er næsten lige kommet hjem fra vuggestuen/børnehaven. Jeg var med Anton oppe i børnehaven, i vuggestuen skulle det være lidt mere roligt uden forældre. Fin dag. Anton var lidt skuffet over at han ikke blev kattekongen og kneb en tårer, men kom heldigvis hurtigt i godt humør igen. :)

Anna er formentlig i fuld gang med alskens fastelavns leg oppe i SFO'en nu. :)

Det driller med billederne, så her er et enkelt af hver af ungerne, de øvrige er sendt til flere af jer, eller I kan se det på min facebook profil. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar